Θεσσαλονίκη, 24 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ψυχολογία – Τέχνη | Χοροθεραπεία- Ψυχοθεραπεία μέσω Κίνησης – Συνάντηση Γνωριμίας

Ο χώρος «Ψυχολογία-Τέχνη» σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μια συνάντηση γνωριμίας με το εισαγωγικό πρόγραμμα στη “Χοροθεραπεία- Ψυχοθεραπεία μέσω Κίνησης”. Η συνάντηση θα είναι βιωματική δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τους υπεύθυνους της εκπαίδευσης, να μάθουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και να συμμετέχουν σε μια σύντομη χοροθεραπευτική διαδικασία. Η ανοιχτή συνάντηση είναι για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και για αυτούς που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τη Χοροθεραπεία.

Δηλώσεις συμμετοχής: psychologyart@cyta.gr, psychotherapyart@yahoo.gr , 2310 257070

Σχετικά με την εταιρεία “Ψυχολογία-Τέχνη”

Η “Ψυχολογία – Τέχνη” είναι μια Επιστημονική, μη Kερδοσκοπική εταιρεία που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, και έχει ως βασικό σκοπό την υλοποίηση ενεργειών και η ευαισθητοποίηση της κοινότητας πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας, η ψυχοκοινωνική στήριξη, η ανάπτυξη δημιουργικών δράσεων, η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου και η προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με ψυχικές διαταραχές και η προβολή της δημιουργικότητας των ατόμων με ψυχική διαταραχή. Επίσης, στα αντικείμενα της εταιρείας συγκαταλέγονται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης, τα οποία παρέχονται μέσα από το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης, που εκπροσωπείται από την εταιρεία βάσει αναγνωρισμένων κριτηρίων σύμφωνα με τα Διεθνή ισχύοντα με την Ελληνική Νομοθεσία, και σε συνεργασία με φορείς διεθνούς ανάγνωρισης και πιστοποίησης. Η εταιρεία βρίσκεται Παύλου Μελά 38, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54622.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κέντρο στο Τηλ. & Fax : 2310 257070, 6970898814, psychologyart@cyta.gr.