Γεννήθηκε το 1967 στο Ηράκλειο –Κρήτης, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Είναι Ειδική Θεραπεύτρια- Σύμβουλος Απεξάρτησης- Art Therapist και τελειόφοιτη του Staffordshire University του τμήματος Ψυχολογία με υποτροφία.

Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Εικαστικών Θεραπευτών. Εκπαιδεύτηκε στο πρόγραμμα της Μονάδας Απεξάρτησης 18 άνω-Ψ.Ν.Α «Εξαρτήσεις από Ουσίες, Θεωρία και Κλινική», το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας Δημόσιων Φορέων, στην «Συμβουλευτική στον Τομέα της Τοξικοεξάρτησης: οι Γνώσεις, οι Δεξιότητες και η Στάση στην Επαγγελματική Πρακτική» . Ειδικεύτηκε στην «Ψυχοδυναμική των Ομάδων», στη «Μέθοδο και τις Τεχνικές του Ψυχοδράματος»  καθώς και στο πρόγραμμα «Θεραπεία μέσω Εικαστικών_Αrt Τherapy» της Ψυχολογίας –Τέχνη, όπου πήρε την εξειδίκευση. Παρακολούθησε εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στην οικογένεια («Κακοποίηση μέσα στην οικογένεια: Συστημική θεραπευτική προσέγγιση», «Η Οικογένεια του Τοξικομανούς. Ο ρόλος της στην θεραπεία και την πρόληψη.») και πάνω σε διαφορετικές ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις ( «Ψυχοθεραπεία και Μεθοδολογία της Gestalt», «Art, Play and Drama Therapy»).

Από το 2000, ως μέλος της Επιστημονικής Θεραπευτικής Ομάδας της «Μονάδας Απεξάρτησης 18 άνω – Ψ.Ν.Α», εισηγήθηκε και συντόνισε διάφορες Ψυχοθεραπευτικές και Ψυχοεκπαιδευτικές Ομάδες, επιμελήθηκε το στήσιμο και την λειτουργία θεραπευτικών δομών. Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου – Κρήτης. Από το 2016, ως επιστημονικός συνεργάτης της Εταιρείας Αρωγής Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης «Ψυχολογία – Τέχνη», είναι υπεύθυνη συντονισμού του εκπαιδευτικού προγράμματος «Art Therapy_Ψυχοθεραπεία μέσω Τέχνης» και συμμετέχει στη λειτουργία της «Ps[υ] Art Therapy Gallery» και στο συντονισμό και οργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Όταν το Εγώ, συναντά το Εμείς».