Συνοπτικό Βιογραφικό | Δώρα Βασιλειάδου

//Συνοπτικό Βιογραφικό | Δώρα Βασιλειάδου

Συνοπτικό Βιογραφικό | Δώρα Βασιλειάδου

Η Δώρα Βασιλειάδου έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, και είναι εξειδικευμένη στην Συμβουλευτική Ψυχολογία σπουδάζοντας για τρία χρόνια στο City University του Λονδίνου. Η μεταπτυχιαακή της εκπαίδευση περιλαμβάνει Συμβουλευτική Ζευγαριών στο πλαίσιο του Ινστιτούτου Συστημικής  Θεραπείας Θεσσαλονίκης, ενώ, είναι ιδρυτικό μέλος και επιστημονική συνεργάτιδα & υπεύθηνη συντονισμού εκπαίδευσης της επιστημονικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Ψυχολογία – Τέχνη».

Από το 1996 έως και σήμερα εχει συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα φορέων, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται το  Εργαστήριο Ψυχολογικό Τμήμα της Α’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Ιατρικό Κέντρο Γυναικών στο Turnpike Lane του Λονδίνου, η Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Παιδιών Kids Company (Λονδίνο), η Υπηρεσία Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Νελενίς». 
Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε διάφορα σεμινάρια και ημερίδες με θέματα όπως «Η Συμβουλευτική στην Πράξη», «Η σημασία του παιχνιδιού», «Η εικόνα του σώματος και οι διαταραχές διατροφής», «Πένθος και απώλεια».

Από το 2002 διατηρεί  ιδιωτικό γραφείο στα πλαίσια του οποίου παρέχει ένα ευρύ φάσμα ατομικής ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε ενήλικες, εφήβους και ζευγάρια .
 http://www.psychologos-vasiliadou.gr/

2017-04-19T01:11:17+00:00