Το εικαστικό της εκδήλωσης είναι βασισμένο
στο έργο του Georges Braque, Violin and Candlestick,
1910, San Francisco Museum of Modern Art

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε συνάντηση – συζήτηση με τίτλο «Η Τέχνη της μουσικής έκφρασης» την Δευτέρα 12 Μαϊου στις 19.00 το απόγευμα, που διοργανώνουμε στους χώρους του εκπαιδευτικού μας κέντρου (Π. Μελά 38, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης) με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ. Στην διάρκεια της συνάντησης θα αναλυθεί ο ρόλος της μουσικής ως εκφραστικού μέσου, αλλά και ως εφαλτηρίου της δημιουργίας της πρώτης ύλης των συναισθηματικών αντιδράσεων.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος με εισηγήσεις και συμμετοχή στην συζήτηση που θα ακολουθήσει με το κοινό ο μουσικός και μουσικοπαιδαγωγός Κωστής Παπάζογλου, και οι μουσικοί Μαρίνη Πεϊκίδου, Γεωργία Πετμεζά,  Νάνσυ Τσομπανίδου.  Την συνολική επιμέλεια του project έχουν η μουσικοθεραπεύτρια Μαρία Σαμαρά (MA in Music Therapy, New York) και ο Κωστής Παπάζογλου, ενώ τον συντονισμό η διευθύντρια του Κέντρου “Ψυχολογία Τέχνη” Έλενα Τονικίδη. Το μέρος βιωματικής έκφρασης της εκδήλωσης επιμελούνται οι “Concerto quartet”.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά  με τα workshop΄s και τις βιωματικές ομάδες «music- therapy» που λειτουργούν στο κέντρο “Ψυχολογία-Τέχνη” κάθε ακαδημαϊκό έτος.

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση:

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΤΕΧΝΗ
Π.ΜΕΛΑ 38, Θεσσαλονίκη, 3ος όροφος
2310 257070  mobile  6970898814, www.psychologyart.gr
e-mail: psychologyart@cyta.gr  &   psychologyart@yahoo.gr