Σπούδασε στην Ελλάδα Γαλλική Φιλολογία και Σχεδιασμό Μόδας και συνέχισε τις σπουδές της στη θεατρολογία στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης και αμέσως μετά πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό της (master) στο Πανεπιστήμιο Μόδας της Λυών, στη Γαλλία.

Το πεδίο ενδιαφέροντός της είναι η Πρόγνωση Μόδας, η Σημειολογία του στυλ & το Ένδυμα ως εκφραστικό μέσο στην πολιτισμική επικοινωνία και στην Τέχνη. Έχει εργαστεί αμέσως μετά τις σπουδές της στο Διεθνές Γραφείο πρόγνωσης Μόδας Peclers’ στο Παρίσι, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως σύμβουλος Μόδας στο Κέντρο Ελληνικού Ενδύματος στη Θεσσαλονίκη και συνεργάστηκε με το Γραφείο πρόγνωσης Μόδας Carlin International.  Έχει δημιουργήσει συλλογές για πολλές εταιρείες ενδυμάτων, για τον Οργανισμό «Αθήνα 2004» καθώς και για την Ολυμπιακή Αεροπλοΐα.

Είναι καθηγήτρια Εφαρμογών στο τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ένδυσης. Έχει διδάξει τα μαθήματα Σχεδιασμό ενδυμάτων, Σημειολογία του στυλ, Portfolio, Σχεδιασμό & Ανάπτυξη Συλλογών Ενδυμάτων και έχει κατευθύνει πολλές συμμετοχές φοιτητών σε διαγωνισμούς και fashion events, με σημαντικές διακρίσεις & βραβεία: “Athens Exclusive Designers Week” 2007, “Fashion Forward” Thessaloniki 2008, “Texmedin” Αθήνα 2010, “100 χρόνια Θεσσαλονίκη”, Villa Bianca 2012, Διεθνές πρόγραμμα Imagine Talents 2015-2017 κ.α. Επίσης, έχει συμπράξει με την Εικαστικό Ελευθερία Στόικου σε δράσεις όπου το Ένδυμα μετατρέπεται σε μέσο Καλλιτεχνικής έκφρασης: “Ο Μύθος Ενδύεται” Αλατζά Ιμαρέτ 2014, “Deconstructing Jeans” Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. 2016. Έχει συνεργαστεί με την Ψυχολογία-Τέχνη στο πλαίσιο του project: “Remaster your shirt-scan your Ego”,Thessaloniki  Villa Bianca 2015.